Styret

Styret er Goals of Height and Heart (GHH) sin øverste beslutningsorgan.

Det har ansvar for bl. a. ivaretakelse av organisasjonens visjon, og utvelgelse av hvilket barn eller hvilken ungdom, i målgruppen, som skal bli innvilget stipend av GHH.

Styret jobber pro-bono.


Christian Hinsch
– styremedlem og sekretær

Christian Hinsch har bachelorgrad fra politihøgskolen i Oslo. Som miljøterapeut, har Christian mange års erfaring med forebyggende arbeid i Osloskolen, hvor han har jobbet med bl. a. skolemiljø og frafallsproblematikk; både på individuelt nivå og systemnivå.

Innen idretten, har Christian – som utøver – lang erfaring fra basketball, inkludert høyeste nivå i Norge, med flere år i toppserie og landslag. Han har spilt for Centrum, Ammerud og Asker.  Christian jobber i dag i politiet.


Joakim Pedersen
nestleder og kasserer

Joakim Pedersen er utdannet markedsøkonom med operativ ledelse, etter førstegangstjeneste i Hans Majestet Kongens Garde. Han har over 10 års erfaring med digitale medier i store selskap som Aftenposten, Finn og Egmont og teknologi-selskapet Delta Projects.

Innenfor idretten, har Joakim – som utøver – lang bakgrunn fra fotball, som han har drevet med hele livet. Joakim har spilt for Holmlia og KFUM, og han er glad i hvordan idrett gir mening i hverdagen.


Tracey Gravador
styrets leder

Tracey Gravador er utdannet barnevernspedagog med idrettspsykologi og lederutdanning i idrett. Hun har drevet med humanitært arbeid siden 2005, og har erfaring fra utlandet og norsk utenrikstjeneste. Siden 2009 har Tracey bistått A Million Voices, hvor hun også er styrets leder. Tracey er grunnlegger av GHH.

Som idrettsutøver, har Tracey spilt basketball hele livet, og for én klubb: Ammerud. Hun har også trent arnis, og har lang fartstid idrettspolitisk; som tillitsvalgt i klubb-, krets- og forbundsstyre (Norges Basketballforbund). Tracey har jobbet på nordisk og europeisk nivå, og ble rekruttert som den yngste internasjonale lederen for Asian Games 2006 – Youth Camp.


Styret kan kontaktes på styret@goalsofheightandheart.no

EN NO