Rådgivere

Goals of Height and Heart (GHH) sine rådgivere bistår styret med betydningsfull kunnskap i ulike temaer og diskusjoner, samt gir støtte til organisasjonen i forskjellige gjøremål og oppgaver.


Trez Caravana

Trez Caravana bidrar i temaer som omhandler trenerrollen, arbeid med lag, klubbvirksomhet, og idrettens betydning i hverdagen for unge utøvere i dag.

Trez er utdannet sosionom, og har alltid hatt en stor lidenskap for arbeid med barn og ungdom. Innenfor idretten, har han flere års erfaring som både utøver og trener i basketball. Allerede i en alder av 16, startet han å jobbe som basketballtrener på en SFO. Året etter begynte Trez å trene et lag som han har fulgt kontinuerlig over flere år. Som utøver siden barneskolen, har Trez spilt for Ammerud, inkludert 2. divisjon. Trez jobber i dag som veileder i NAV.


Charlotte Johansen

Charlotte Johansen bidrar i områder som sosiale medier i organisasjoner og organisasjonsarbeid generelt.

Charlotte har utdanning i utviklingsstudier. Hun er en av stifterne av A Million Voices (AMV), som etablerte kontor på Filippinene i 2009. Med dette arbeidet, har Charlotte bodd i den filippinske hovedstaden tidligere, hvor hun har fungert som daglig leder ved kontoret der. Charlotte er daglig leder i AMV, og jobber også for tiden som konsulent for ulike organisasjoner.

EN NO